gencat
RSS
Àmbit Hospital Universitari Arnau de Vilanova
Portada • Docència • Introducció

Docència

A l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova considerem la docència com un element clau en la generació d’assistència sanitària de qualitat, amb capacitat per dinamitzar el conjunt de l’organització, amb clara interrelació amb la recerca, i que ha d'implicar la totalitat del personal sota els principis de l'ètica, el compromís, la innovació i l'expertesa.

Aquesta vocació docent s'ha expressat al llarg dels anys mitjançant l'estreta col•laboració amb la Universitat de Lleida des de la seva restauració, contribuint, a través dels estudis de grau i postgrau en Ciències de la Salut, a la formació de nous professionals sanitaris, compromesos amb la societat que els envolta. Fita assenyalada d'aquesta col•laboració va ser, l’any 1995, el reconeixement del nostre Centre com hospital universitari. Cal ressenyar també les molt diverses col•laboracions amb altres centres universitaris, nacionals i internacionals, i de formació professional en les diverses branques sanitàries, que fan possible la desitjada implicació de tot el personal en la tasca docent.

Aquesta voluntat també s'ha manifestat assumint, des de 1984, el repte de formar, any rere any, una àmplia varietat d'especialistes, mèdics i d'infermeria, en el marc del Programa de Formació Sanitària Especialitzada.

Finalment, cal destacar el compromís de l'Hospital en la formació continuada del seu personal, eina imprescindible per assolir els objectius expressats en el seu ideari.

©Informàtica TICs Gerència Territorial Lleida. Tots els drets reservats. Avís Legal