gencat
RSS
Àmbit Hospital Universitari Arnau de Vilanova
Portada • Docència • Formació universitària • Grau Infermeria / Fisioterapia

Grau de Fisioterapia i Infermeria

Benvinguda

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova col·labora amb la docència universitària des de 1982, amb la missió de donar als alumnes una formació practica de qualitat, aprofitant les nostres instal·lacions, els pacients i la tutorització de infermers/es i fisioterapeutes experts.

El nostre model de Cures d’Infermeria, està basat en el Model de Valoració de Virgínia Henderson. Per poder realitzar el Pla de Cures d’infermeria disposem de suports informàtics com són els programes Gacela per hospitalització i SAP per CCEE i Gabinets.

Des de la nostra visió, les practiques clíniques són el fonament de l’aprenentatge de les professions sanitàries, on l’estudiant adquirirà les competències pròpies, aprendrà a actuar amb professionalitat i a tractar al pacient amb respecte i consideració.

El període d’aprenentatge el fareu acompanyats per un infermer/a o fisioterapeuta que us transmetrà els seus coneixement i vetllarà per la correcta aplicació de les competències que anireu adquirint. Les professores associades de la Universitat assignades a cada unitat, seran les responsables de vigilar tot el procés d’aprenentatge a través de les diferents tutories formatives que realitzaran amb vosaltres.

Per la Direcció d’Infermeria és un privilegi i un orgull poder contribuir a la formació de nous professionals sanitaris. Durant tot el temps que passeu a l’hospital podeu comptar amb el nostre suport i col·laboració.
Sigueu tots molt benvinguts!

 • Pla d'Acollida als Estudiants

  1.- Acte d’acollida als estudiants
  Cada any a l’inici de les practiques clíniques dels estudiants, l'hospital organitza un acte de benvinguda al tots els estudiants de 1er de Grau d’Infermeria i Fisioteràpia de les diferents Universitats amb qui col·laborem.

  2.- Infermeria
  Primer dia de practiques:

  • A les 7:45 h o 14:45h, recepció a l’avantsala del vestuari 1era planta per l’adjudicació de les guixetes per part dels bidells.
  • A les 8:00 h o 15:00h, distribució dels alumnes a les diferents unitats, per part dels professors associats de practiques.
  • Acollida als serveis: Presentació al supervisor/ra de la Unitat i distribució als diferents professionals-tutors.

  3.- Fisioteràpia
  Primer dia de practiques:

  • A les 8:30 h o 15:00h, recepció al vestíbul principal de la planta baixa.
  • Distribució dels alumnes a les diferents unitats per part dels professors associats de practiques.
  • Acollida als serveis: Presentació al supervisor/ra de la Unitat i als diferents professionals-tutors.
 • Oferta de serveis de pràctiques per estudiants de Grau de Fisioteràpia

  15 places en torn de matí

  Pràctiques Grau Fisioteràpia
  Rehabilitació: Gimnàs i Hospitalització de neurologia, MI, trauma, etc...
  CCEE de Neurologia, Cardiologia, Pneumologia, Traumatologia i Urologia
  Ufiss
  HODO Trauma
  Treball social
 • REGLAMENT INTERN DELS ESTUDIANTS D’INFERMERIA, FISIOTERÀPIA I FORMACIÓ PROFESSIONAL EN PRACTIQUES CLINIQUES A L’HOSPITAL UNIVERSITARI ARNAU DE VILANOVA.

  MISSIO DE l’HUAV
  Donar una assistència sanitària de qualitat, amb co ntinuïtat assistencial, en el que l’atenció estigui centrada en el pacient. El seu caràcter públic garanteix la igualtat dels ciutadans en el dret a la cura de la salut. Accedir al Reglament Intern

 • Resultats enquestes alumnes curs 2012/2013

  Resultats de l'enquesta de valoració de les pràctiques clíniques als estudiants de Grau. Curs 2012-13 Accedir al document

  Resultats enquestes alumnes curs 2013/2014

  Resultats de l'enquesta de valoració de les pràctiques clíniques als estudiants de Grau. Curs 2013-14 Accedir al document

  Resultats enquestes alumnes curs 2014/2015

  Resultats de l'enquesta de valoració de les pràctiques clíniques als estudiants de Grau. Curs 2014-15 Accedir al document

  Resultats enquestes alumnes curs 2015/2016

  Resultats de l'enquesta de valoració de les pràctiques clíniques als estudiants de Grau. Curs 2015-16 Accedir al document

©Informàtica TICs Gerència Territorial Lleida. Tots els drets reservats. Avís Legal